Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin!

Suosittu ADHD ja tunteet -maksuton webinaari on täällä taas.

Kuulostaako tutulta? Kiihdyt nollasta sataan nanosekunnissa, jumiudut tunteisiin esim. harmitukseen tai haluaisit olla myötätuntoisempi itseäsi kohtaan. Tai kuulostaako kenties läheiseltäsi?

Tervetuloa näiden aiheiden äärelle ADHD ja tunteet maksuttomaan webinaariin 30.11.2022 klo 17-18.

Webinaarissa käsitellään paljon toivottuja aiheita: vihaa, tunnesäätelyä ja myötätuntoa kuin myös mm. vireystilaa, turvaa ja kehollista läsnäoloa ADHD:n näkökulmasta.

Webinaarin jälkeen ymmärrät paremmin ADHD:n tunne-elämää – sen haasteita ja mieletöntä potentiaalia. Saat keinoja kohdata omia ja toisten tunteita. Lisäksi saat rutkasti lempeyttä ja myötätuntoa matkaan.

Olet tervetullut webinaarin, jos tunnistat itsesi kysymyksistä, sinulla on ADHD, läheiselläsi on ADHD tai olet kiinnostunut aiheesta.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Huom! Mukaan mahtuu vain rajallinen määrä. Muut saavat automaattisesti tallenteen webinaarista.

Lämpimästi tervetuloa!

Pssst…. Odottaessasi webinaaria käy nappaamassa itsellesi ilmainen tunnetaitoharjoitus ja tutustu Tunnetaidot -verkkokurssiin.

    Ilmaiseen webinaariin ilmoittautuminen ei velvoita sinua mihinkään.
    Ilmoittautumalla ilmaiseen webinaaria liityt TunneLoiston uutiskirjeen tilaajaksi. Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä vain tietoa, jonka uskomme hyödyttävän sinua ja hyvinvointiasi. Voit peruuttaa uutiskirjeen milloin vain, uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä.