Tunnetaidot

  • Sinun on ilmoittauduttava tälle kurssille saadaksesi käyttöoikeuden sen sisältöön.

Vievätkö tunteet mennessään? Kiihdytkö nollasta sataan nanosekunnissa? Jäätkö kiinni tunteisiin? Onko sinun vaikea saada yhteyttä tunteisiin? Tunnetko syvempää kaipuuta yhteyteen itsesi tai muiden kanssa? Olisitko valmis ottamaan elämän vastaan sellaisena kuin se on ja tuntemaan omat tunteesi? Vai kaipaatko kenties välineitä tunteiden kohtaamiseen, sanoittamiseen tai säätelemiseen? 

Sydämellisesti tervetuloa TUNNETAIDOT -verkkokurssille ja näiden kysymysten äärelle. Tällä 5 viikon mittaisella matkalla luodaan pohjaa rauhoittumisen, turvan ja kehollisen läsnäolon kautta tunteiden tuntemiseen, sanoittamiseen ja säätelemiseen. Tunnetaidot ovat väylä syvempään yhteyteen itsesi ja muiden kanssa. Ne auttavat kuulemaan omia tarpeitasi ja ilmaisemaan niitä lempeästi muille sekä saavuttamaan unelmiasi.

Kurssin avulla opit mm.
💧 ymmärtämään tunteitasi ja niiden viestejä paremmin
💧 olemaan tunteillesi myötätuntoisesti läsnä
💧 sallimaan ja hyväksymään sen mitä koet ja tunnet
💧 kokemaan turvaa tunteidesi kanssa
💧 sanoittamaan ja säätelemään tunteitasi lempeästi
💧 ymmärtämään muita syvemmällä tasolla 

Kurssin sisältö
Saat jokaisella viikolla videon, jossa alustan sinulle viikon aihetta. Olen tehnyt myös jokaiselle viikolle ohjatun harjoituksen, jonka avulla pääset lempeästi tutkimaan aihetta. Jos haluat sukeltaa vielä syvemmälle, voit tehdä lyhyitä arjessa tehtäviä harjoituksia, joita olen sinulle tehnyt. Saat myös kysymyksiä, joiden avulla voit pohtia omaa suhtautumista viikon teemoihin ja saada ymmärrystä itseesi ja omaan toimintaasi liittyen. Jokaiseen viikkoon on hyvä varata noin tunti aikaa. Suosittelen kuitenkin ottamaan joka päivä pienen hetken kurssille, jotta opit siirtyvät osaksi arkeasi.

Kenelle?
💧Kurssi sopii niin tunteiden maailman uusille purjehtijoille kuin myös jo matkalla olleille.
💧Kurssi on oivallinen niille, jotka kaipaavat syvempää ja aidompaa yhteyttä itseensä ja muihin. Mitä syvemmin kohtaat itsesi, sitä syvemmällä tasolla voit kohdata myös muut.
💧Kurssi on erinomainen ADHD -ihmisille ja heidän tunne-elämälleen.
💧Syvästi tunteville erityisherkille.
💧Kurssia ei ole erityisesti suunniteltu vanhemmille, mutta pidän sitä hyvänä niille, jotka haluavat panostaa lastensa tunnetaitoihin. Kehittämällä omia tunnetaitoja on helpompi olla läsnä myös muiden tunteille.

Hyppää siis mukaan aalloille, jos kurssi sinua kutsuu.

Ilmoittaudu Tunnetaidot -verkkokurssille nyt ostamalla sen tästä. Pääset aloittamaan kurssin vaikka heti ja voit tehdä sen omaan tahtiisi. Materiaalit ovat käytössäsi 3 kuukautta ilmoittautumisesta. 

Kurssin kokonaishinta on 95 €.

TILAA ILMAINEN HARJOITUS

Haluatko tutustua lähemmin Tunnetaidot -verkkokurssin sisältöön?
Voit tilata itsellesi ilmaisen harjoituksen, jonka avulla pääset kokemaan Tunnetaidot-verkkokurssia ja sitä, miten voit näillä kurssin sisältämillä helpoilla ja ihanan lempeillä harjoituksilla oppia tunteiden tuntemista, sanoittamista ja säätelemistä.