Kehossa

Millainen suhde Sinulla on kehoosi? Tunnistatko, mitä kehosi kaipaa? Osaatko täyttää kehosi tarpeet? Tunnistatko miltä hyvinvoiva keho tuntuu? Tiedätkö, miltä tuntuu olla läsnä omassa kehossasi? 

Sydämellisesti tervetuloa Kehossa -verkkokurssille näiden kysymysten äärelle. Tällä kurssilla pääset pysähtymään omaan kehosi äärelle 6 viikon ajan ja pääset luomaan entistä syvällisemmän, hyväksyvämmän ja lempeämmän suhteen siihen. Kurssilla lähestytään kehoa useista eri näkökulmista. Pääset uteliaasti ja lempeästi tutkimaan kehosuhdettasi ennen kaikkea mielikuvaharjoitusten, aistien, liikkeen, kosketuksen ja meditaation kautta. Opit tutkimaan, mitä Sinussa ja kehossasi tapahtuu ja lisäksi mitä kehosi kaipaa. Opit myös ihania ja erilaisia tapoja palauttaa itsesi takaisin kehoon ja läsnäolon tilaan. Siitä käsin Sinun on mahdollista päästä uudella tavalla intuition, luovuuden ja tunteiden maailmaan. 

Kurssi on harjoitus- ja kehopainotteinen, jotta pääpaino pysyy olennaisessa eli kehossasi. Ensimmäisen viikon aikana saat videon, jossa kerron mm. kurssista, kehollisuuden tärkeydestä ja kehossa olemisesta. Saat lisäksi joka viikko lyhyen alustuksen, ihanan ohjatun harjoituksen äänitiedostona, vinkkejä 3 minuutin päivittäisiin harjoituksiin ja kysymyksiä, joilla pääset lähemmäksi kehoasi. Voit itse valita, paljonko haluat käyttää aikaa harjoituksiin viikossa. Suosittelen kuitenkin, että otat ne säännölliseen päivittäiseen käyttöösi.

Olet lämpimästi tervetullut niillä tiedoilla ja taidoilla kurssille, jotka Sinulla nyt on, joten hyppää mukaan kurssille ja anna kehosi puhua!

Voit ilmoittautua kurssille heti ostamalla sen verkkokaupan kautta tästä. Kurssin voit aloittaa koska haluat ja käydä kurssin Sinulle sopivaan tahtiin. Materiaalit ovat saatavilla 3 kuukautta ilmoittautumisestasi.

Kurssin kokonaishinta on 111 €.

TILAA ILMAINEN HARJOITUS

Haluatko tutustua lähemmin Kehossa -verkkokurssin sisältöön?
Voit tilata itsellesi ilmaisen harjoituksen, jonka avulla pääset kokemaan Kehossa -verkkokurssia ja pääset itse tuntemaan, miten voit näillä kurssin sisältämillä helpoilla ja ihanan lempeillä harjoituksilla parantaa hyvinvointiasi ja intuitiotasi kehoyhteyttäsi syventämällä.